Project theeplantage

Love Care Sri Lanka is in de theeplantages waar zeer arme mensen wonen, een nieuw sponsor programma begonnen.

Het begon met een noodkreet van onze vriend pastor Manoharan. Hij werkt al vele jaren onder de arme Tamil gezinnen, die hun inkomsten hebben uit het plukken van thee. Hij vraagt onze steun voor deze arme gezinnen.

Door het lage inkomen kunnen de kinderen niet naar school. Wij willen graag onderwijs bieden aan deze arme kinderen. Dit kan al voor €25,- per maand/ per gezin, hiervan kunnen de kinderen naar school en van het overige geld kan het gezin voedsel kopen.

Helpt u mee, om deze achtergestelde bevolkingsgroep aan een betere toekomst te helpen? Heeft u belangstelling, stuur ons dan een e-mail of neem contact met ons op.

Het is de liefde van Christus die ons drijft

De Heere Jezus roept ons op om anderen lief te hebben en te helpen waar we kunnen. Als deze liefde ons hart raakt, dan kunnen we niet anders dan ons inzetten voor de mensen om ons heen.

Als wij mensen helpen, dan doen we dit vanuit de overtuiging dat we daarmee de liefde van de Heere Jezus kunnen laten zien. We willen Zijn voorbeeld volgen en ons inzetten voor de zwakkeren in onze samenleving.

Het is deze motivatie die ons drijft en ons inspireert om ons in te zetten voor anderen. We geloven dat de Heere Jezus ons roept om deze liefde te delen en om het verschil te maken in het leven van mensen.

Onze inzet is echter niet alleen gericht op het bieden van praktische hulp, maar ook op het delen van hoop en bemoediging. We willen mensen laten zien dat er altijd hoop is, zelfs in moeilijke tijden.