Doneren

Bedankt dat u ons werk wilt ondersteunen met een financiƫle donatie. Om u op de hoogte te houden wat wij doen met uw donatie, en om u de mogelijkheid te geven de bestemming van uw donatie te kiezen vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Hierna krijgt u de mogelijkheid een donatie te doen.

Het is ook mogelijk om anoniem een donatie te doen. Klik daarvoor hier

Something went wrong, please make sure everything is ok!

Het is de liefde van Christus die ons drijft

De Heere Jezus roept ons op om anderen lief te hebben en te helpen waar we kunnen. Als deze liefde ons hart raakt, dan kunnen we niet anders dan ons inzetten voor de mensen om ons heen.

Als wij mensen helpen, dan doen we dit vanuit de overtuiging dat we daarmee de liefde van de Heere Jezus kunnen laten zien. We willen Zijn voorbeeld volgen en ons inzetten voor de zwakkeren in onze samenleving.

Het is deze motivatie die ons drijft en ons inspireert om ons in te zetten voor anderen. We geloven dat de Heere Jezus ons roept om deze liefde te delen en om het verschil te maken in het leven van mensen.

Onze inzet is echter niet alleen gericht op het bieden van praktische hulp, maar ook op het delen van hoop en bemoediging. We willen mensen laten zien dat er altijd hoop is, zelfs in moeilijke tijden.