ANBI

Doelstelling

ANBI

Inleiding

Stichting Love Care Sri Lanka is door een beschikking van de belastingdienst voor onbepaalde tijd aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). 

Op 20 juli 2013 heeft de belastingdienst het bestuur van Stichting Love Care Sri Lanka geïnformeerd over nieuwe regelgeving die vanaf 1 januari 2014 gaat gelden voor ANBI’s. De volgende negen punten moeten vanaf die datum op een eigen website worden gepubliceerd. 

Stichting Love Care Project Sri Lanka voldoet door deze website aan de door de overheid gestelde nieuwe voorwaarden voor een ANBI.


2021Financieel JaarverslagANBI Verklaring
2022Financieel JaarverslagANBI Verklaring
2023Financieel JaarverslagANBI Verklaring

Het is de liefde van Christus die ons drijft

De Heere Jezus roept ons op om anderen lief te hebben en te helpen waar we kunnen. Als deze liefde ons hart raakt, dan kunnen we niet anders dan ons inzetten voor de mensen om ons heen.

Als wij mensen helpen, dan doen we dit vanuit de overtuiging dat we daarmee de liefde van de Heere Jezus kunnen laten zien. We willen Zijn voorbeeld volgen en ons inzetten voor de zwakkeren in onze samenleving.

Het is deze motivatie die ons drijft en ons inspireert om ons in te zetten voor anderen. We geloven dat de Heere Jezus ons roept om deze liefde te delen en om het verschil te maken in het leven van mensen.

Onze inzet is echter niet alleen gericht op het bieden van praktische hulp, maar ook op het delen van hoop en bemoediging. We willen mensen laten zien dat er altijd hoop is, zelfs in moeilijke tijden.