Sponsor nu een kind

Misschien denkt u er over na om mee te gaan doen in de sponsoring van een kind voor € 16,- per maand? Wilt u nu alvast meer informatie, klik dan hier om een e-mail te sturen of bel ons op telefoonnummer 06-43 29 29 59.

Lees meer

Stripboeken

Mis dit niet! Wij zoeken ook U! Afgelopen Pinksteren in de zendingstent van Opwekking stonden wij, Wilma en JanPiet, onverwachts stil bij de stand van Willem de Vink, strip tekenaar van het boek: Jezus Messias.Zijn visie is om het evangelie in zo veel mogelijk talen aan de onbereikten te brengen.Onze visie is: het evangelie aan […]

Lees meer

Project theeplantage

Love Care Sri Lanka is in de theeplantages waar zeer arme mensen wonen, een nieuw sponsor programma begonnen. Het begon met een noodkreet van onze vriend pastor Manoharan. Hij werkt al vele jaren onder de arme Tamil gezinnen, die hun inkomsten hebben uit het plukken van thee. Hij vraagt onze steun voor deze arme gezinnen. […]

Lees meer

Hulpfonds programma’s

Stichting Love Care Sri Lanka heeft ook een hulpfonds programma. Hiermee ontwikkelen wij allerlei projecten zoals: Word donateur middels een periodieke overboeking of eenmalige gift ten behoeve van één van onze projecten.

Lees meer

Het is de liefde van Christus die ons drijft

De Heere Jezus roept ons op om anderen lief te hebben en te helpen waar we kunnen. Als deze liefde ons hart raakt, dan kunnen we niet anders dan ons inzetten voor de mensen om ons heen.

Als wij mensen helpen, dan doen we dit vanuit de overtuiging dat we daarmee de liefde van de Heere Jezus kunnen laten zien. We willen Zijn voorbeeld volgen en ons inzetten voor de zwakkeren in onze samenleving.

Het is deze motivatie die ons drijft en ons inspireert om ons in te zetten voor anderen. We geloven dat de Heere Jezus ons roept om deze liefde te delen en om het verschil te maken in het leven van mensen.

Onze inzet is echter niet alleen gericht op het bieden van praktische hulp, maar ook op het delen van hoop en bemoediging. We willen mensen laten zien dat er altijd hoop is, zelfs in moeilijke tijden.